Margita Balaštíková

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.03.2024 11:11:49

Řeči v křeči

Řeči v křeči

Ústy svého poslance Marka Bendy nám ODS poskytla další vhled do uvažování své strany. O předsedovi hnutí ANO řekl, že byl soudem uznán vinným a povinen k omluvě.

Z tohoto výroku je pravda jen ten konec, soud skutečně rozhodl, že se Andrej Babiš musel někomu omluvit, ale pan magistr Benda, vzděláním právník, jistě ví, že v případě žalob na ochranu osobnosti se nerozhoduje o vině či nevině, ale povinnosti se omluvit. Aby takový rozsudek padl, musí nejprve být žalováno, což oponenti hnutí ANO bohatě využívají. 

Možná má ale pan Benda jiné informace či dojmy ... konec konců vystudoval práva na Západočeské univerzitě v Plzni těsně předtím, než propukla aféra, při níž se prokázaly rozsáhlé plagiátorské praktiky a snadné získávání akademických titulů, nejspíš za peníze. Možná tedy, že má pan magistr ve vzdělání určité mezery, jako ostatně i další protagonisti ODS s titulem z Plzně z té doby - jestli se chcete pobavit, pusťte si jednu poslankyni ODS: https://www.youtube.com/watch?v=Ez3_62fYbME

Když je ovšem pan magistr Benda v křeči a potřebuje házet bláto za každou cenu, musí si ušpinit ruce. On tu práci ovšem dělá v poslanecké sněmovně už dvacet let! Dvacet let je v téhle křeči, tak už si asi zvyknul a nevadí mu to.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama