ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.06.2016 16:23:57

Boj o vliv na policii pokračuje. Se Šlachtou musí přijít i policejní prezident

Boj o vliv na policii pokračuje. Se Šlachtou musí přijít i policejní prezident

Místopředseda strany Úsvit a poslanec bezpečnostního výboru Martin Lank souhlasí s účastí plukovníka Šlachty na mimořádném zasedání Výboru pro bezpečnost.

„Tyto informace si vyslechnu s velkým zájmem. Snad nezapomene ani na vazby na politiku. Část výboru je nicméně v současné době pracovně v zahraničí, takže jsem se s předsedou domluvil, že konkrétní kroky dohodneme příští týden při zasedání sněmovny. Včetně termínu mimořádného zasedání výboru,“ řekl k termínu zasedání poslanec Martin Lank.

„Reorganizace policie je boj Babiše a Sobotky o vliv nad policií. Oba jsou v tom namočení. Jednoho vyšetřují za OKD, druhého za Čapí hnízdo. Proto je třeba, aby se věcí zabýval kontrolní orgán, tedy sněmovní výbor pro bezpečnost. Na výbor chci pozvat i policejního prezidenta Tuhého. Právě konfrontace obou pánu je klíčová pro rozkrytí celé kauzy,“ uzavírá poslanec Lank.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama