ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2013 18:23:22

Nápady laskavého pozorovatele billboardů

Nápady laskavého pozorovatele billboardů

Říkal jsem si, že nebudu komentovat předvolební kampaně. Ale nedá mi to. Když tak projíždím Vysočinou a na každém rohu na mne vybafne předvolební billboard, některá hesla si prostě o komentář koledují.

 A neříkejte, že Vás to alespoň občas nenapadne také. Já je mám dokonce už i zařazené v kategoriích:

Jako první jsem si zřídil kategorii hesel rozčilujících. Do ní mi spadly oranžové billboardy, které bohužel vidím skoro všude, a jejich heslo: „Prosadíme fungující stát“. Tak proč jste to, sakra, neudělali, když jste minimálně osm let mohli?

Pak jsou hesla revoluční, třeba: „Za Miloše Zemana!“ Ano, prezidentští apoštolové, schováváte se za ním opravdu dobře. Zvláštní kategorií jsou hesla konstatující, například: „Aby tady chtěly žít naše děti“. O Vaše děti, vážený pane velkopodnikateli, strach vskutku nemám. Já bych si jen přál, aby tady mohly žít i ty moje....

A pak jsou slogany vyloženě depresivní. Mezi nimi vévodí heslo jednoho obstarožního gentlemana „Víme, kam jdeme“. No, tak to pane exministře já minimálně tuším také. Dokonce se obávám, že
už tam skoro jsme...

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku https://www.facebook.com/martinlank.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama