Martin Říha

  • KSČM
  • Brno-střed
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.12.2014 17:18:08

Co přinese nový rok Brnu ? Bude opravdu koalice řešit problémy města?

Co přinese nový rok Brnu ? Bude opravdu koalice řešit problémy města?

Při procházce Brnem pozoruji okolí a nestačím se divit jak a kam se město ubírá.

  Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

V sousedství mého rodného domu přes  ulici se staví devítipatrový dům. Co je platné, že územní plán povoluje zástavbu maximálně pěti pater! Ptám se na co městu tedy je platný územní plán, když není brán ohled na skutečnost jím danou!

      Problém zástavby je ale hlubší. Regulátor stavební úřad asi nefunguje tak jak by měl. K budově nejsou budována patřičná parkovací stání. Toto ještě více vyhrotí už tak napjatou situaci s parkování. Není na čase se také zamyslet, že neustálé zahušťování zástavby v centru Brna je už nemožné. Není už vyčerpán potencionál stavebních míst? Není na čase pomýšlet na rozšiřování města v jiných částech. Zkvalitnit  veřejnou dopravu. Pomoci dopravě v klidu rezidentním stáním?  To vše bylo před volbami slibováno a zatím nejsou činěny kroky k těmto opatřením a stavebním úpravám není počítáno s financemi v rozpočtu jak MČ Brno střed , ale ani v rozpočtu města. Jak chtějí koaliční politici splnit slib voličům bez patřičných financí?

  Věřím, že najdeme společnou řeč řešit opravdové problémy MČ Brno střed, ale i města Brna. Vězte, že těch problémů je dosti Ale o nich příště.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama