Martin Shánil

  • Piráti
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,06. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.10.2013 19:23:49

Přísně tajné !

Přísně tajné !

Podařilo se nám (neptejte se komu a jak) získat tajné informace přímo od Světové iniciativy pro vysoký příjem

Podařilo se nám (neptejte se komu a jak) získat tajné informace přímo od Světové iniciativy pro vysoký příjem (dále jen SIpVP). Ano tušíte správně, že se jedná o radikalizovanou odpadlickou frakci Incitiativy za základní příjem (IzZP).

Ale již k oněm závažným informacím. SIpVP má jasné indicie, že IzZP usiluje o totální rozvrat bankovního systému a nastolení diktatury plebsu. Přímými důsledky podlé činnosti IzZP jsou - zadluženost a totální kolaps US, globální oteplování a nárůst čtenářů filozofických knih. Není na místě vyhodnocovat důležitost jednotlivých aspektů této ekonomistické katastrofy, ale upozornit na obrovské nebezpečí, které tato iniciativa pro všechny slušné korporativisticky smýšlející občany znamená. Zvláště poslední, naštěstí zatím málo se dařící pokus IzZP setkávat se častěji s lidmi mimo kruhy filozofické a přejít k osvětě, vyvolal obrovské zděšení. NY burza vyhlásila mimořádnou výluku a české dráhy nechtějí odbavovat vlaky do Brna, kde má toto setkání proběhnout. 

Na ukázku, jak hrozivé by to mohlo být, vám přinášíme plné znění údajného projevu hlavní pachatele tohoto ZLA - Marka Hrubce.

Základní nepodmíněný příjem

je označení pro pravidelnou peněžní dávku vyplácenou ve stejné výši všem občanům státu. Jak název naznačuje, vyplácení takové dávky by nebylo podmíněné ničím dalším, jde o dávku zcela nezávislou na příjmech, sociální situaci apod. Technologie v dnešní době do značné míry nahradily lidskou práci. K výrobě všeho, co lidé potřebují, stačí prostě zaměstnanců méně. Jen setrvačnost v myšlení vede ke snahám řešit nezaměstnanost umělou tvorbou pracovních míst, menší objem práce nemusíme vnímat negativně, ale naopak: více volného času, větší svoboda. Kombinací základního nepodmíněného příjmu a všeobecně zkrácené pracovní doby získáváme nové možnosti osobního rozvoje a uplatnění.

Jednalo by se o výrazný přesun moci na stranu zaměstnanců. Zaměstnavatelé se toho mohou právem obávat, po zavedení základního nepodmíněného příjmu bude pro zaměstnance mnohem snazší odmítnout snášet špatné pracovní podmínky, nepříjemnou a špatně placenou práci.

Co dodat, snad jen : Základní příjem je cesta do pekele, pak už přijde jen hladomor.

V Sadské  4.10.2013


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama