Martin Smrček

  • SPOZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2014 21:23:13

Uzavře město Milevsko amfiteátr domu kultury?

Uzavře město Milevsko amfiteátr domu kultury?

Město Milevsko se rozhodlo obnovit zeleň, na které bylo vypsáno výběrové řízení. Součástí obnovy zeleně ovšem se muselo pokácet několik zdravých dřevin.

Je nutné podotknout, že při nakládání dřevin nebyla zajištěna doprava a nebyl bezpečný průjezd pro osobní vozidla. Muselo se najíždět částí s vozidlem na chodník. Je to už několik týdnů, co firma, která kácela a nakládala dřeviny, od té doby se nic na Starém sídlišti neděje a není vidět žádná změna.  

Zatímco je vidět pokrok na letním stadionu, kde dochází obnovení nového trávníku, který se obnovuje kvůli drenážím, jak uvedl jednatel společnosti SPOS Milevsko s.r.o. Petr Zelenka předsedovi MO Milevsko SPOZ p. Martinovi Smrčkovi. Obnova trávníku vyjde na 4.150.000,- Kč bez DPH, přičemž v ceně je rozválení starého trávníku na hřišti C.

Město Milevsko schválilo v rozpočtu města neinvestiční dotaci ve výši 8.150.000,- Kč na úhradu schválené účetní ztráty společnosti SPOS Milevsko s.r.o.

Město Milevsko se pustilo do obnovy oplocení okolo amfiteátru domu kultury, kde to vypadá, že se uzavře průchod, který zkracoval cestu pro občany Milevsko z ulice J. A. Komenského a okolních ulic např. do obchodního domu Billa, ale nejen tam. Samozřejmě i do domu kultury na různé kulturní akce.

Proč by se měl uzavřít amfiteátr domu kultury? Dá se odpovědět na to různě. Konají se zde kulturní akce, za které by mohlo město např. vybírat vstupné nebo majitel pozemku, což je město Milevsko nechce, aby se přes tento pozemek procházelo a mohlo by se dále spekulovat. Uzavře tedy město Milevsko amfiteátr domu kultury?

Občanům vadí, že soukromí majitel Premonstráti ve spolupráci s architektem a památkáři prořezávají a kácejí dřeviny, které budou postupně nahrazovat, jak sdělil otec Řehoř Žáček, předsedovi MO Milevsko SPOZ Martinovi Smrčkovi. Otec Řehoř Žáček jinak uvedl, že bližší informace najdou občané města na webových stránkách kláštera Milevska.

Martin Smrček
předseda MO Milevsko SPOZ 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama