MgA. Karolína Koubová

  • BPP
  • Vysočina
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.08.2019 16:15:45

Mohli jsme si vše vyříkat na rovinu a bez anonymizování jednotlivých aktérů

Mohli jsme si vše vyříkat na rovinu a bez anonymizování jednotlivých aktérů

Vedení města odpovědělo na otázky opozice.

Primátorka města Jihlavy Karolína Koubová obdržela v polovině července legitimní žádost o uspořádání mimořádného jednání Zastupitelstva města Jihlavy. Jednání mělo potřebnou podporu 13 hlasů jihlavských zastupitelů a důvodem k jeho uspořádání bylo vysvětlení současné situace ve vedení města Jihlavy po změně právní kanceláře zastupující město ve vodohospodářském sporu a po rezignaci náměstka Jaromíra Kaliny.

Projednání mezi členy současného zastupitelstva bylo stanoveno na 29. července, přítomných 34 zastupitelů se však nedohodlo na jeho programu. Pro vysvětlení podrobností ohledně zmíněných témat se však jihlavští zastupitelé dohodli na neveřejné schůzce, která následovala ihned poté tentýž den. Při jednání se přítomným zastupitelům představili zástupci advokátní kanceláře Bánský a zástupci vedení města zodpověděli otázky opozičních zastupitelů.

„Neveřejné jednání nám umožnilo si vše vyříkat na rovinu a bez anonymizování jednotlivých aktérů. Mám z toho dobrý pocit, sami opoziční zastupitelé pokládali konstruktivní dotazy a celou věc jsme si vyjasnili,“ uvedla primátorka Karolína Koubová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama