ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2009 16:07:06

Sliby se slibují, voliči se radují

Sliby se slibují, voliči se radují

Není snad lepší ukázky výsměchu vlastní voličům než to co právě dnes v novinách předvádějí dva předáci sociálně demokratických šibalů.

<span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana; font-size: 13px; ">Pan ministr financí, sice již bez mandátu, ale stále ještě ve funkci oznámil, že platnost některých sociálních zákonů, které jeho strana prosadila v předvolebním období bude muset být na několik let pozastavena, neboť by uplatňování těchto zákonů v praxi mohlo způsobit tak velký schodek ve státním rozpočtu, že by to prakticky znemožnilo dosažení dalšího cíle soc. dem., kterým je přijetí eura v roce 2009.Proč by taky pan ministr měl chtít uplatňovat svůj vlastní zákon, když jeho navržení a následné prosazení bylo přeci od počátku myšleno jen jako jen jako předvolební slogan pro své voliče.Účelu bylo dosaženo tak teď je třeba rychle na všechny tyhle dětská šidítka zapomenout.Napřed se proto odloží platnost vlastního hloupého, ale řádně „sociálního“ zákona a za čas se uvidí co se bude hodit, podle aktuální politické situace. V neuvěřitelném zneužívání legislativního procesu k průhledným politickým hrátkám tak byla opět zařazena vyšší rychlost.Nejprve se sám premiér nechal slyšet, v první den jeho platnosti, že by zrušil nový silniční zákon, který sám pomáhal prosadit a teď mu takto srdnatě sekunduje jeho ministr financí. Jen slepý stále nevidí jak si tihle dva šibalové dělají sofistikovaně legraci z lidí, jen když je to ještě chviličku udrží u moci a peněz.</span>
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama