Mgr. Bc. Jan Kopal

Člen KR Trikolóry v Libereckém kraji,předseda spolku Kokonín
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.09.2020 20:39:24

Jak se Mikuláš rozhodl vyměnit chlívek za koryto

Jak se Mikuláš rozhodl vyměnit chlívek za koryto

Nepolitická politika se po létech dočkala zase nadšeného a zapáleného průkopníka slepých cest.

Slavná dětská kniha spisovatele Reného Goscinnyho Mikulášovy patálie se zřejmě dočká dalšího pokračování. Novou kapitolu se rozhodl napsat Mikuláš Minář, donedávna ještě předseda agresivního a ukřičeného pravdoláskařského spolku Milión chlívků pro demokracii. Známý hnědokošiláč a věčný radílek opustil svou domovskou scénu a bude zakládat vlastní partaj. Máme jich u nás asi málo...Své příští politické angažmá vidí v budování vlastní politické strany, která podle něj nebude jen další neúspěšnou pidistranou. K tomu mu má dopomoci spojení s Janem Čižinským a dalšími podobnými aktivisty.  Prý už objíždí experty a známá jména nejen z kulturní fronty. Máme se nač těšit. Sirotci ze spolku Milión chlívků pro demokracii už také pro Mináře nesmutní a našli si novou náhradu v podobě Benjamina Rolla. Mají tak v čele dalšího studentíka nepolíbeného životem a možná ani ženou.
Novinářská žumpa představovaná svatou trojicí Respekt, Revue Fórum a Česká televize má svou událost sezóny a na další týdny mu snaživě budou dělat reklamu v přímém přenosu. Politická cesta Mikuláše Mináře by se ve stručnosti dalo popsat jako posun od chlívku ke korýtku! Myslím si, že má velkou šanci se zařadit po bok takových veleúspěšných uskupení jako byla Naděje či Cesta změna. Perspektivní formace s potencionálem do 0,3 procenta. Tedy hodně štěstí, milý chlapče!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama