Mgr.Bc. Karel Světnička

Předseda Moravské a Slezské pirátské strany
  • MS Piráti
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2019 23:28:58

Fanatická nenávist Českých pirátů proti židům se šíří i mimo tuto stranu?

Fanatická nenávist Českých pirátů proti židům se šíří i mimo tuto stranu?

V simulovaných volbách u středoškoláků u nás vyhráli Čeští piráti. Na Slovensku vyhrála Lidová strana Naše Slovensko Mariana Kotleby. Prý je fašista. Co potom jsou Čeští piráti, kteří veřejně nenávidí židy? Chrání je policie ČR?

Volby vždy přináší mnoho pokusů o činění z voličů hlupáky. Nejznámějším je boj za odstranění dvojí kvality potravin. Přitom chtějí pirátští diletanti bojovat za něco, co už parlament EU vyřešil před třemi měsíci. Počítají snad s tím, že voliči jsou tak hloupí, že si to nezjistí? Kdyby kandidátům opravdu šlo o naše potravinové dobro, pak by jednoduše dávno schválili zákon přikazující povinnost, aby na výrobku odlišném od originálu bylo napsáno: "VÝROBEK NEMÁ KVALITU ORIGINÁLŮ!". Když lze mít varování na cigaretách, klidně lze takové sdělení mít na potravinách. 


Proto strany ze Sněmovny v evropských volbách raději nevolit - ukazují tímto postupem, že nás všechny mají za hloupé a raději volit neparlamentní strany.


To je jeden z mnoha nesmyslných a klamavých slibů. Jenže nejde jen o pár slíbených nesmyslů. Jde opravdu o naši budoucnost. Hitler se svým socialismem (nacionálním) také začínal nenápadně a pomalu, až uspěl i ve volbách a pak to otřáslo celou Evropou.


Na Slovensku přidávají Marianu Kotlebovi "nálepku" fašisty. Je to starý stalinský trik - když někdo není s námi, je fašista. Podobně to ukázali ultralevicoví extrémisté v Praze na nedávné demonstraci na Václavském náměstí v Praze. Řevem chtěli narušit jinou akci, která měla předvést jiné názory, než jsou ty jejich neomarxistické či fašistické.


Kotlebovu stranu důsledně očistil slovenský Nejvyšší soud. Nic fašistického na ní nenašel. Rozhoduje podle zákona a ne podle řevu na ulicích. To náš Nejvyšší správní soud – ten si klidně ve svém rozhodnutí napíše, že písemné důkazy ignoruje. Pravda, už se objevilo písemné přiznání, že naše instituce (tedy i soudy a policie?) jsou placeny českými piráty, dokonce pomocí financí ze zahraničí. Písemně lze prokázat jen platby nezahraničního původu.


Fašismem u českých pseudoPirátů se nikdo nezabýval. Podnět k tomu může podat jen Ministerstvo vnitra. Pravda, "nálepka" fašistů u nich nebyla užita - asi si už platí různě na všechna místa dobře. Ono lépe než fašismus, se u mnohých z českých pseudoPirátů dají dokázat jejich písemné projevy fanatické nenávisti k židům.


Nyní k jednotlivým veřejným případům dokládajících jejich protižidovskou nenávist.


Před posledními volbami do Sněmovny musel stávající předseda Ivan Bartoš uklidňovat až trapným videem všechny židovské spoluobčany, že svá dřívější veřejná antisemitská prohlášení nemyslel vážně. Lze mu to snad i věřit, ale nikdy nikde se už neozval proti jiným projevům svých soudruhů u českých pseudoPirátů.


Napřed se projevil jeho soudruh Mikuláš "Pelmeň" Peksa - známý prací a stravováním se na postsovětském velvyslanectví. Písemně reagoval na text podpory jednoho člověka, který vyjádřil, že je přítelem Státu Izrael a vůbec všeho židovského tábora, a statečných obránců Varšavského povstání proti Hitlerovu fašismu. Napsal, že s tím je nutno okamžitě přestat, a že to poškozuje zájmy pirátského hnutí. Jsou podle tohoto místopředsedy českých pirátů a nejprosazovanějšího kandidáta do parlamentu EU, všichni čeští pseudoPiráti antisemitští náckové nenávidící židy? Vzhledem k tomu, že mezi nimi našli významná postavení i někteří dočasně bývalí členové Dělnické strany sociální spravedlnosti

Veřejný antisemita Pelmeň Peksa si ke svým aktivitám zřídil skupinu na facebooku. Její řízení svěřil českými pseudoPiráty placenému totalitnímu aparátčíkovi z komunistického ministerstva vnitra Michala Zachara - pracoval tam v dobách, kdy mnoho politických vězňů, včetně Václava Havla, sedělo v komunistických kriminálech. Spolupracuje s ním v tom jeho důvěrná agentka Tereza Vovesová (dostala státem osobního říditele a ochránce) s krycím jménem ArtEze. Podporuje lidi vysokoškolsky vzdělané na zabíjení odpůrců zločinů komunismu. Své poslání u antisemity Pelmeně (Peksy) plní zodpovědně: Dne 15. března 2019 v den smutné vzpomínky 80 let od napadení Československa fašistickými vojsky Adolfa Hitlera demonstrativně cenzorsky odstranila článek o paní Marlene Albrigtové - bývalé ministryni USA - je to židovka.


Není to ojedinělý případ. Pelmeňův (Peksův) přítel v krajském samosprávném postavení v Sudetech jakýsi Charvát z Ústí nad Labem, se veřejně mediálně pohoršoval nad zrůdnosti jedné evropské osobnosti, která zachránila desetitisíce židů před jejich vyhlazením panem Hitlerem. Nikdo z českých pseudoPirátů neprotestoval.


Dalším případem je veřejný mediální výrok jednoho vrcholového Sněmovního zástupce Českých pirátů. Když byl v půli února Mezinárodní den obětí holocaustu sjeli se židé z celého světa do Bruselu na pietním setkání ke společné vzpomínce na miliony zavražděných židů. To ten to Sněmovní vrcholový představitel českých pseudoPirátů jakýsi Dan Galuzska okomentoval jednoznačně stručně - "zase se šli nažrat". Nutno podotknout, že autor výroku je taky původem ze Sudet stejně jako jeho nejvyšší vzdělávatel - rektor Palackého univerzity v Olomouci. K potomkům přeživších holocaustu od eurolevicového pseudoPiráta Bartošovi strany docela stupidní poznámka. Byl za svůj výrok vyloučen?


Také jde o přítele Pelmeně (Peksy) i pověstného rádoby muslima Michala Gilla. Mimochodem jednoho z kandidátů do Evropského parlamentu


Dalšími byla hanlivá vyjádření dalších a dalších „sudeťáků“ mezi českými pseudoPiráty ke statečným českým osobnostem, které 18. září 1938 se s celými rodinami postavily na odpor proti rozpínavosti Hitlera na našem území. Každý z jejich výroků jen potvrzuje tušené – nejde o žádné Piráty a zástupce nezávislého Pirátského hnutí, ale o pořádně zahnědlou patologickou sedlinu euroglobalistického fašistického marxismu, které je jakákoliv tolerance, svoboda a nezávislost zcela cizí. Patogickou hnědou sedlinu, halící své srpy, kladiva a hákové kříže dočasně a účelově do pirátské svobodné vlajky.


Nikdy nikdo nikde z českých pseudoPirátů Ivana Bartoše proti těmto antisemitským výrokům neprotestoval. Policie, státní zástupci k tomu mlčí. Že by se jim stýskalo po totalitě bavorského freitra a evropského vizionáře Hitlera? Budou ji, včetně africko-muslimské migrace, podporovat v EU se stejnou intenzitou, s jakou bojují proti židům?



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama