Mgr.Bc. Milan Rychtařík

místostarosta města Louny
  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.02.2016 13:53:38

Politická odpovědnost opět v Lounech prohrála…

 Politická odpovědnost opět v Lounech prohrála…

ZK ANO Louny - tiskové prohlášení

 Politická odpovědnost opět v Lounech prohrála…
tak lze krátce parafrázovat včerejší (ne)hlasování současné koalice v Lounech, která se tak postavila zády k řešení odpovědnosti za škodu, vzniklé z neplatné výpovědi bývalé ředitelce MŠ Fügnerova paní Hajmové.
Opoziční zastupitelské kluby navrhly usnesení, aby starosta Radovan Šabata a rada města Loun, vyvodili osobní odpovědnost a prošetřili, kdo škodu cca 1,5 mil.Kč způsobil a našel se skutečný viník. 
Bývala ředitelka MŠ byla odvolána v rozporu se školským zákonem starostou Šabatou a tehdejší radou města. V té současné ovšem sedí z většiny ti samí lidé.
Viník nenalezen, škodu zaplatí občané města LOUNY a politická koalice se dále usmívá a tváří se, že se nic nestalo. Zastupitelské kluby ANO, ČSSD i KSČM chtěli dát prostor i další čas starostovi na prošetření, leč současní koaliční partneři opět schovali hlavy do písku a nehlasováním umožnili, aby tato přesně zrežírovaná komedie opět prošla.
Zajímavý aspekt jsme zaznamenali i u současného koaličního partnera Volba pro město, kde i oni před komunálními volbami deklarovali, že tyto špinavé hry, které se v Lounech odehrávají, budou nekompromisně trestat. Skutek utek´.
ODS, Unie pro sport, TOP 09, Volba pro město, Koalice pro Louny a „nezávislý zastupitel“ Ondřej Soukup svým rozhodnutím připravili občany Loun o částku 1,5 mil.Kč a naplnili tak své volební sliby
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama