Mgr. Bc. Petr Krčál

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.05.2021 7:44:00

My na Vysočině stojíme za Janem Hamáčkem

My na Vysočině stojíme za Janem Hamáčkem

Krajský předseda sociálních demokratů na Vysočině Petr Krčál v uplynulých dnech veřejně podpořil předsedu ČSSD a ministra vnitra Jana Hamáčka, kterého redakce Seznam Zprávy ve svém článku obvinila z handlu.

Bez přímých důkazů či vyjádření Jana Hamáčka. Autorem článku je navíc Janek Kroupa, v minulosti opakovaně usvědčený, že mu moc nezáleží, zda píše pravdu, hlavně, když má bombastický titulek. Byl to přitom Jan Hamáček, který osobně koordinoval postup bezpečnostních složek, jehož výsledkem bylo rozbití agentur ruských tajných služeb v České republice, vyhoštění ruských zpravodajských důstojníků GRU a SVR a snížení počtu diplomatů a zaměstnanců na ruské ambasádě v Praze. Cíl byl přitom jasný. Ochrana bezpečnosti České republiky a jejich občanů, nikdy se totiž nesmí opakovat to, že cizí agenti na našem území zabíjejí naše občany a naši republiku používají jako základnu pro své hry. A tento cíl se podařilo splnit. Šlo o fenomenální úspěch, který jednou bude v učebnicích, na rozdíl od hloupého článku, na který se za chvíli zapomene.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama