Mgr. Bc. Vít Rakušan

  • STAN
  • 1. místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2021 10:26:00

Pojďme si i nyní pomoci sami

Pojďme si i nyní pomoci sami

Komentář na facebookovém profilu k očkování.

Je to tady: Od dnešního dne je možné se registrovat k očkování proti Covid-19, pokud jste starší 80 let.

  • Pomohli jsme si na jaře s šitím roušek a s nákupy pro seniory, pojďme si i nyní pomoci sami. Města a obce už nyní roznášejí letáky a informují spoluobčany, že se mohou na své zástupce jim nejblíž obrátit kvůli pomoci s registrací. Zapojit se mohou i dobrovolníci, a já vás o to prosím. Pokud ve svém okolí víte o někom, pro koho je registrace přes internet problém, nabídněte mu pomoc nebo pomozte aspoň s vyhledáním informace, zda by nepomohla vaše radnice.
  • V Kolíně město pomoc nabízí, věřím, že starostové pomohou po celé České republice, ať už jsou z jakékoliv strany. Všem hejtmanům patří díky za to, že i oni plní svoji roli a vytváří velkokapacitní očkovací centra tak, abychom byli připraveni na další vlnu od 1. února, kdy se registrovat budeme moci všichni. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama