Mgr. Bc. Vít Rakušan

  • STAN
  • 1. místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.02.2021 21:15:00

Už zbývá jen devět dnů

Už zbývá jen devět dnů

Komentář na facebookovém profilu k ukončení nouzového stavu

 Zbývá 9 dní do konce nouzového stavu. Tento týden jsme dali naději na to, že se pandemie začne v naší zemi konečně řídit. Na to, že se každých 30 dní nebude s pomocí komunistů prodlužovat nouzový stav, byť to není potřeba. Už nebudou omezována základní práva a svobody občanů. Skončí nesmyslný zákaz vycházení po 21. hodině. Každé opatření nyní může být přednostně přezkoumáno soudem, vláda bude muset každý zásah do práv občanů řádně zdůvodnit. Sněmovna bude moci opatření, vyhlášená ministrem zdravotnictví, kontrolovat. A ještě předtím je bude schvalovat vláda.

Z 5 úkolů pro vládu v plánu “Za pět dvanáct” už máme 1 splněn. Ale čtyři důležité úkoly zbývají, přečíst si je můžete ZDE.

Díky za vaši podporu. Byla a je pro nás v této době nesmírně důležitá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama