Mgr. Bohuslav Sobotka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2010 19:26:00

ČSSD varuje občany před volebními sliby Petra Nečase

ČSSD varuje občany před volebními sliby Petra Nečase

Kritika slibů pana Nečase, které vyzněly v OVM

Místopředseda ČSSD Bohuslav Sobotka kritizoval lživé sliby Petra Nečase, které zazněly v předvolební debatě z května roku 2006 na České televizi za účasti moderátora Václava Moravce. Petr Nečas v debatě uvedl, že ODS nechce a nebude zvyšovat poplatky ve zdravotnictví. Kdo tedy mluvil pravdu a kdo lhal?

V předvolební debatě z května roku 2006 na České televizi vystoupil Petr Nečas za ODS a Bohuslav Sobotka za ČSSD. Petr Nečas řekl moderátorovi: "Vy nám podsouváte něco, co neprosazujeme. My chceme zavést individuální účty, nechceme zvyšovat poplatky, garantujeme bezplatné zdravotnictví." ODS sice nezvedla, ale přímo zavedla nové poplatky, když Nečas mluvil o tom, že pacienti nebudou platit za pobyt v nemocnicích opět lhal, nyní je tomu přesně naopak. ČSSD už tehdy poukazovala na nebezpečí zavedení poplatků ve zdravotnictví. Petr Nečas to popřel a po volbách ODS zavedla nové poplatky ve zdravotnictví.

"Já se domnívám, že politik, který lhal veřejně do očí celého naroda, nemá právo se ucházet o pozici předsedy vlády, jak si o tuto pozici skromně Petr Nečas řekl. Jsme přesvědčeni o tom, že Petr Nečas není věrohodný politik a a varujeme občany České republiky před tím, aby věřili jakýmkoliv jeho volebním slibům," dodal Bohuslav Sobotka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama