Mgr. Dagmar Navrátilová

  • LIDEM
  • Opatovice
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2013 18:50:00

Plány MPVS do budoucnosti jsou neznámé

Plány MPVS do budoucnosti jsou neznámé

...

MPSV už delší čas produkuje jen skandály, způsobuje potíže sociálně potřebným, zpožďují se výplaty dávek. Naposledy oznámila protikorupční policie, že stíhá další osoby kvůli IT zakázkám na ministerstvu. Články v rubrice „Krimi" přibývají a vedení MPSV mlčí. Jak to současné, tak to platí i pro bývalého ministra Jaromíra Drábka, který se tváří, jako kdyby s ničím neměl nic společného.

Domnívám se, že je skutečně už načase vyslyšet můj návrh a vytvořit expertní skupinu složenou z odborníků a zástupců parlamentních politických stran, která by urychleně navrhla řešení situace na MPSV. Je čas bít na poplach. Zhroucení sociálního systému si nemůžeme dovolit.
 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama