Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.03.2018 18:20:00

Herman převzal prestižní evropské ocenění „Stavitel mostů“

Herman převzal prestižní evropské ocenění „Stavitel mostů“

Daniel Herman z KDU-ČSL tento týden převzal prestižní evropské ocenění „Stavitel mostů“ (Brückenbauer). Cena je udělována za příkladnou práci při prohlubování „dobrého sousedství“ mezi českými a bavorskými regiony.

 Nositeli ocenění jsou osobnosti, které se – často v rámci čestného úřadu, daleko nad rámec svých profesních povinností a mimo hlavní zájem veřejnosti – věnují přeshraniční spolupráci a jdou druhým svou činností příkladem.

Daniel Herman převzal ocenění od Spolku Bavaria Bohemia v Schönsee: „Vážím si této ceny, která je pro mě dalším impulzem pro pokračování a stavění pomyslných mostů přátelství mezi lidmi a národy,“ okomentoval.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama