Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.12.2018 16:25:44 - Jaroslav Moravec

I já vám přeji

krásný sváteční čas a Boží požehnání. Škoda jen, že jste se vyhnul obyčejné otázce. Jako váš příznivec jsem tím zklamán a skutečně by jste si nikterak nezadal a nic neprozradil, pokud by jste odpověděl tak říkajíc chlapsky. Vždyť by o žádné narušení vašeho soukromí nemohlo jít. Když se někoho zeptáte a on vám třeba řekne, že je oční lékař, říká vám tím p o d r o b n o s t i ze svého soukromí ? Nebo když si sjednáte někoho na opravu kapajícího kohoutku a on vám prozradí, že je instalatér, tak tím jste narušil jeho soukromí ? Opravdu si to myslíte ? Asi mi odpovíte (jestli vůbec) okřídlené "Děkuji za váš zájem" - a dost. No, co naplat, další rozčarování. Škoda jen, že u člověka, kterého jsem si moc vážil a měl za něco lepšího, než ostatní. Moravec

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.12.2018 19:38:18 - Mgr. Daniel Herman
Promiňte, pane Moravče, ale PL opravdu nepokládám za platformu, na níž bych měl odhalovat cokoli ze svého soukromí. Vy snad ano?