Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.12.2018 19:31:29 - Jaroslav Moravec

Tentokrát jste dotaz položil

vy mně a tak se sluší odpovědět. Já ano, alespoň v rozsahu tak nevinném, jako je dotaz na pracovní profesi. A také jsem tu svou zde už uvedl. Dle mého názoru - jak už jsem vám psal - je nesmysl mluvit o odhalování soukromí v případě, že někomu řeknu, co dělám, čím se živím. Vy jste byl ministr kultury, přišel jste do kina a tam na plátně běžely titulky. Z nich jste se dozvěděl, že XY byl kameraman, jiný XY osvětlovač, další jméno skladatel doprovodné hudby atd. Ti a další z titulků panečku tedy odhalili svoje soukromí !!!
A zmiňujete-li PL, je jiné médium,kde bych s vámi mohl komunikovat ? Jestli ano a jestli na tom jiném by jste mi odpověděl, prozraďte mi ho, prosím. Rád se vás na něm zeptám znovu.
Sám jistě víte a třeba jste se s tím také už setkal, že ti, kteří se tak urputně brání odpovědi na v české kotlině běžnou otázku typu "jak se máš, co děláš ?" jsou považováni za takové, co mají důvod něco skrývat. Z čehož já vás určitě nepodezírám. Jen mi to není pochopitelné. Moravec

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.12.2018 0:14:43 - Mgr. Daniel Herman
 Děkuji za vyjádření Vašeho názoru. Další diskusi nepokládám za smysluplnou.