Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.01.2018 17:51:31 - sensey

pane magistře

Může podle Vás kněz zneužívat kázání k prosazování svých osobních politických názorů jako p. Halík? Mě osobně uráží, že o mě říká, že škodím České republice tím, že dám hlas někomu jinému, než chce on. Jestli máte tu možnost, tak mu vyřiďte, ať si přečte v PL diskuze pod články s ním. Uznávám, že má každý právo na názor, o tom ta demokracie je, jenže když někdo hanobí člověka a nazývá ho škodičem republiky když má jiný názor, tak to demokratické není. Nemyslíte si, že p. Halík zneužívá své postavení? Děkuji za odpověď ...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.01.2018 20:09:14 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,nejsem toho názoru, že by pan prof. Halík zneužíval svého postavení. Jako vysokoškolský pedagog a studentský duchovní přistupuje odpovědně ke své službě a snaží se o kultivaci názorů naší mladé generace, čehož je velmi potřeba. Pokud s některými názory pana profesora nesouhlasíte, doporučuji Vám obrátit se s dotazem na něho přímo. Jak prof. Halíka znám, rád se Vám bude věnovat a třeba z takové disputace vzejde nečekané názorové obohacení pro Vás oba.