Mgr.Ing. Jan Kasal

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2010 13:44:00

Nejlepší řečník na Vysočině

Nejlepší řečník na Vysočině

V předvolebních Otázkách Václava Moravce popularitu politiků monitoruje společnost SANEP. Na Vysočině je vítězem diskuze Jan Kasal.

Období před volbami s sebou nese četná politická vystoupení v televizních diskuzích. V předvolebních Otázkách Václava Moravce popularitu politiků monitoruje společnost SANEP. Na Vysočině je vítězem diskuze Jan Kasal.

 Lidovecký regionální lídr získal od diváků účastnících se průzkumu 30 procent kladných hlasů. Vysočina je celkově pro KDU-ČSL jednou z nejúspěšnějších lokalit, protože strana svůj program zaměřuje na zemědělství, které je v regionu klíčovým tématem.

Druhou příčku obsadila místopředsedkyně poslanecké sněmovny Miroslava Němcová z ODS s 15 procenty. Při svých výstupech kladla důraz na české výrobky, které by Češi měli kupovat spíše než ty zahraniční.

Třetím nejlépe hodnoceným byl krajský lídr ČSSD a bývalý ministr vnitra František Bublan s téměř 14 procenty. Následoval ho komunista Pavel Kováčik s deseti procenty a zemanovec Jaromír Schling se šesti procenty.

Na posledních příčkách zůstali Josef Novotný z Věcí veřejných a Ladislav Jirků z TOP 09. Ani jeden z nich se nedostal přes hranici osmi procent. Jirků mimo jiné uvedl, že zatím neměl možnost zemědělcům pomoct, ale že by chtěl usilovat o méně byrokracie a o rovnocenné podmínky pro české zemědělce v EU.

Internetový volební průzkum byl proveden ve dnech 10.-12. března na vzorku 462 respondentů z Vysočiny ve věku 18 a více let, kteří uvedli, že pořad ČT shlédli.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama