Mgr. Ing. Petr Nedvědický

  • ANO 2011
  • Ústí nad Labem
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.06.2019 21:29:00

Primátor Nedvědický ocenil policistu za záchranu života

Primátor Nedvědický ocenil policistu za záchranu života

Poručík policie České republiky Petr Třebický převzal v pátek od primátora Petra Nedvědického ocenění za záchranu lidského života.

Policista si v úterý 11. června v půl sedmé v podvečer u zastávky Lipová všiml ležícího muže s hůlkou. Lidé na zastávce policistovi sdělili, že muž je pravděpodobně opilý. „Jestli je ten člověk opilý nebo zraněný je v dané chvíli jedno,“ uvedl poručík Třebický, který se následně pokusil s ležícím mužem komunikovat. Ten uvedl, že jej bolí plíce a trpí epilepsií. Jeden muž z hloučku přihlížejících pomohl policistovi posadit nemocného muže na lavičku a přivolat záchrannou službu.

Za to, že pomohl člověku v nouzi, obdržel policista od primátora ocenění za záchranu lidského života. „Byl bych rád, kdybychom měli ve městě více takových lidí, jako jste vy,“ uvedl primátor Nedvědický.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama