Mgr. Ing. Petr Nedvědický

  • ANO 2011
  • Ústí nad Labem
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.11.2019 5:29:00

Primátor Nedvědický ocenil strážníky městské policie

Primátor Nedvědický ocenil strážníky městské policie

Ocenění strážníkům městské policie, kteří dosáhli mimořádných výsledků ve službě, předali ve středu primátor Petr Nedvědický a ředitel městské policie Pavel Bakule.

„Městská policie je důležitou součástí života města. Strážníci pomáhají v řadě oblastí a zaslouží si náš dík. Jsem rád, že mohu osobně ocenit ty, kteří si ve službě vedou takto příkladně,“ řekl Petr Nedvědický.

Medaile za záchranu lidského života dostali Kamila Najmanová, Jana Řezáčová, Petr Baroch a Roman Princ. Za poskytnutí první pomoci byl oceněn Josef Bláha. Jan Worel a Pavel Hnátík získali medaili za dopadení zvláště nebezpečného pachatele závažného trestného činu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama