Mgr. Ing. Robert Kotzian, Ph.D.

Předseda hnutí Brno+
  • BPP
  • Bohunice
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.05.2010 9:16:33

Věcnost jako hrom

Věcnost jako hrom

Brněnská ČSSD by měla odpovědět na konkrétní otázky týkající se hokejové haly.

Brněnští socialističtí politici, rozumějte sociální demokraté, pravidelně reagují na tiskové zprávy a články ODS Brno-město. Píšou náměstci, jak se nyní ukázalo, píšou i socialističtí zastupitelé, jen pan primátor Onderka setrvává v něžně nekonfliktním pozadí. Snad jako by ani nechtěl svůj postoj, nejen k budoucnosti brněnského hokeje, konkrétně formulovat.

Tak tedy pane zastupiteli Aleši Jakubče, vážení poradci brněnských socialistů, chcete-li mi odpovídat, ptám se znovu: na návrh ČSSD změnila hokejová hala místo poprvé do tzv. Západní brány, což je území s autobazary u ulice Jihlavská. Dnes víme, že ČSSD nechce hokejovou halu za Lužánkami a v Západní bráně už patrně také ne. Tedy kde? Je známo, že soukromý investor žádá o územní rozhodnutí pro víceúčelovou halu určenou také pro hokej na dalším místě, na soukromých pozemcích. Tentokrát na severozápadní výspě městské části Brno-Bohunice. Je tohle místo pro novou halu, nebo není? Pokud je, jak se město dostane k nyní soukromým pozemkům? Pokud není, kde vedení města plánuje novou halu? Tohle jsou jistě legitimní otázky, které by koalice pod vedením ČSSD měla občanům zodpovědět.

Místo odpovědí, pane zastupiteli za ČSSD, na tyto zcela konkrétní otázky jen kopete do ODS. Jen si kopněte, vím, že nemůžete jinak. Přetahovat se Vámi o to, co se v Brně podařilo za ČSSD, to opravdu nebudu. I šafránu je více.

Zde je text Aleše Jakubce z 5. 5. 2010, na který tímto článkem reaguji: http://www.cssdbrno.cz/CSSD_BRNO/index.php?archiv=ano.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama