Mgr. Ing. Robert Kotzian, Ph.D.

Předseda hnutí Brno+
  • BPP
  • Bohunice
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.05.2014 12:27:50

Zkontrolujte si, kam půjdete volit europoslance

Zkontrolujte si, kam půjdete volit europoslance

Nadcházející volby do Evropského parlamentu ve dnech 23. a 24. května 2014 mohou přinést změny pro občany, kteří byli zvyklí na tradiční místo své volební místnosti.

Letos totiž došlo ke změnám hranic volebních okrsků, proto se může stát, že někdo bude oprávněn volit jinde, než dosud.

Odbor městské informatiky Magistrátu města Brna proto připravil novou volební aplikaci, která čerpá voličské seznamy ze základních registrů (registru obyvatel) a hranice volebních okrsků přímo z registru adres Ministerstva vnitra ČR. Od pondělí 12. května 2014 je spuštěn odkaz www.brno.cz/volebni-mistnosti, který odkazuje na aplikaci, kde si každý občan může zadáním adresy ověřit polohu své volební místnosti a bude k ní také názorně nasměrován na mapě města.

„Chceme předejít nepříjemnostem způsobeným změnou hranic volebních okrsků, proto jsme spustili webovou aplikaci, která rychle a názorně nasměruje voliče do správné volební místnosti,“ uvedl 1. náměstek primátora Robert Kotzian.

Robert Kotzian
1. náměstek primátora města Brna

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama