Mgr. Ing. Taťána Malá

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2019 10:54:18

Kraj potřebuje někoho, kdo bude jednat s vládou a centrálními úřady

Kraj potřebuje někoho, kdo bude jednat s vládou a centrálními úřady

Změny ve složení Rady Jihomoravského kraje.

V průběhu zasedání Zastupitelstva Jihomoravského kraje 20. června 2019 došlo k personální změně ve složení krajské rady – dosavadní náměstkyně hejtmana Taťána Malá rezignovala na funkci náměstkyně, členkou rady však zůstává. Novým náměstkem hejtmana byl zvolen dosavadní radní Petr Hýbler. Změny vstoupí v platnost 1. července 2019.

Taťána Malá bude nově radní pro majetek a komunikaci s vládou a centrálními orgány. „V posledním roce se moje práce významně změnila a přesunula se na centrální úroveň. Příkladem může být jednání o motocyklové Grand Prix České republiky nebo stavbě multifunkční haly v areálu brněnského výstaviště. Kraj potřebuje někoho, kdo bude z pozice radního jednat s vládou a centrálními úřady," uvedla Malá. Její pozici a gesci v oblasti investic převezme radní Petr Hýbler, který má v radě dosud na starosti oblasti regionálního rozvoje, venkova a zemědělství. „K těmto oblastem si přiberu i investice. V této gesci je hodně projektů, které jsou rozpracované a já jsem připraven na nich dále pracovat," uvedl Hýbler.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama