Mgr. Ivana Cabrnochová

  • SZ
  • Praha 10
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.06.2017 11:35:00

Mám radost

Mám radost

Komentář senátorky Cabrnochové z facebookového profilu.

Mám radost! Jako senátorka i jako radní se dlouhodobě hlasitě vyjadřuji pro zákaz novodobých koncentračních táborů pro zvířata - tzv. kožešinových farem. Jsem ráda, že v tomto týdnu prošel Poslaneckou sněmovnou zákaz těchto strašných provozoven, kde divoká zvířata přežívají ve tmě a stísněných podmínkách, jsou zabíjena jen kvůli své kůži pomocí elektrického proudu a výfukových plynů.

Přírodní kožich dnes není prostředkem k přežití v drsné přírodě během zimy, ale pouze důkazem společenského postavení jeho majitele. Zákaz kožešinových farem je projevem toho, že se konečně začínáme chovat ke zvířatům jako lidé, a ne jako primitivové.

Díky OBRAZ - Obránci zvířat, Svoboda zvířat, předseda výboru pro životní prostředí PSP Robin Böhnisch, bývalý senátor Petr Gawlas, europoslanec Jiří Pospíšil, poslanec Jiří Koubek a tajemnice výboru pro sociální a zdravotní politiku Senátu Václava Brabcová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama