Mgr. Ivana Stráská

  • SOCDEM
  • Jihočeský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.08.2019 22:43:00

Hejtmanka Stráská poděkovala zemědělcům za úrodu i odvedenou práci

Hejtmanka Stráská poděkovala zemědělcům za úrodu i odvedenou práci

Hejtmanka Stráská zahájila na Živitelce Národní dožínky a poděkovala zemědělcům za úrodu i odvedenou práci. V průvodu šel i premiér Babiš.

 Země živitelka je tradiční a každoroční setkání všech, kteří po celý rok tvrdě pracují. Starají se o to, abychom se měli dobře. A že to není lehká práce, to dobře ví každý, kdo někdy zkusil něco vypěstovat nebo vychovat. Hejtmanka Ivana Stráská to řekla během zahájení Národních dožínek v rámci Země živitelky v sobotu 24. srpna. Slavnostního průvodu se kromě dalších hostů zúčastnil i premiér Andrej Babiš.

Kuřata nerostou v supermarketu. Jsou za tím pot a mozoly

Stráská u této příležitosti poděkovala zemědělcům, že se jim urodilo, a že během příštího roku nemusíme mít starost o svou existenci. „Děkuji vám za práci i vytrvalost, kterou máte, i když, bohužel, část naší populaci si myslí, že kuřata rostou v supermarketu. Těm bych ráda vzkázala, že za tím stojí práce konkrétních lidí, pot a mozoly. Ale zároveň i radost z odvedené práce a dosažených výsledků. Přeji vám, aby vám ta radost vydržela,“ dodala hejtmanka.

46. ročník Země živitelky trvá letos na českobudějovickém výstavišti do úterý 27. srpna.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama