Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2018 11:40:19

Čeká nás intenzivní práce

Čeká nás intenzivní práce

Skončila doba sjezdová. Sjezd KSČM zvolil přední představitele strany, které teď čeká spousta práce. Nejen oni však vytváří obraz strany.

Svůj neodmyslitelný podíl na něm máme všichni členové. Strana není pouze značka. Strana jsou především lidé, kteří dlouhodobě pracují ve prospěch občanů, státu i KSČM. Nikdy jsme se nedistancovali od běžného života, starostí a radostí lidí v obcích a městech. Moderní technika, která nám ulehčuje život, jde stále kupředu mílovými kroky. Přesto však nedokáže nahradit setkání s lidmi, živé diskuse, ve kterých se mnohdy dozvíme věci, které lidé nechtějí sdělit písemnou formou. Nelze spoléhat pouze na marketingové mágy a piáristy. Mohou pomoci, ale pouze v tom, že ztvární naše myšlenky. Rozhodně bychom však nechtěli být loutkami v jejich rukou. Zdravý úsudek je tou největší devizou, kterou je třeba intenzivně vnímat. Každá obec i město má svá specifika, problémy i úspěchy a toho je třeba se držet. Jen tak totiž náš program pro komunální volby bude funkční a prospěšný lidem. Věnujme dnes veškerou svou práci k dosažení úspěchu při podzimních senátních a komunálních volbách. Jen tak nám lidé uvěří, že to co chceme, chceme v jejich prospěch.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama