Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2018 13:22:07

Chovejme se rozvážně

Chovejme se rozvážně

Agresivita ve společnosti se stupňuje. Některé jevy jsou pro nás alarmující. Jde především o zvyšující se počty přepadávání seniorů i útoky dětských gangů, které napadají své vrstevníky ale i starší občany.

I přes veškerou snahu zvýšit počet policistů v ulicích obcí a měst se těmto jevům nedá zabránit. Agresivitu v podobě hrubých slovních útoků registrujeme čím dál častěji i na politické scéně.
Poslanecká sněmovna se mnohdy stává „divadelní scénou“, kdy jednotliví poslanci předvádějí své proslovy, aniž by si uvědomovali, že tímto berou čas na řešení skutečných problémů. Na stolech zůstávají ležet návrhy zákonů, na které čeká mnoho lidí. Obstrukce a neustále řešení současné vlády v demisi blokují i další vyjednávání. Hnutí ANO parlamentní volby vyhrálo s jasnou převahou.
Na nás je, abychom z programu KSČM prosadili co nejvíce. Na navýšení peněz čekají senioři, zdravotnictví, školství, sport a další. Neustálé omílání stejných ataků vůči předsedovi vlády v demisi nic neřeší, pouze brzdí možnost posunu věcí, jejichž řešení již nesnese odkladu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama