Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.02.2018 11:39:05

Lidé z menších měst jsou snad "podřadnější"?

Lidé z menších měst jsou snad "podřadnější"?

I mimo Prahu žijí vzdělaní, slušní a pracovití lidé. Nikdy mne nenapadlo, že někteří, zřejmě zhrzení politici, začnou kádrovat občany za volbu prezidenta.

František Laudát ve svém článku překročil únosnou mez etiky a slušnosti svým hodnocením lidí, žijících v obcích, jako nevzdělaných. Je mi záhadou, kdo mu dal právo posuzovat člověka podle vlastních měřítek. Takovéto kastování lidí jsme již zažili a rozhodně si nepřejeme je opakovat. Prý se určité lokality a kraje za posledních třicet let vůbec nezměnily. Politik Laudát patrně nevystrčí paty z Prahy. Ústecko, Sokolovsko, jižní Morava a Ostravsko se změnily k nepoznání. Najdeme zde spokojené občany, moderní pracoviště, vysoké školy i dostatek kulturního a sportovního vyžití. Za hezká města považuje Laudát zřejmě jen Prahu a Brno. Ostatní jsou ošklivá. Asi proto, že občané v nich volili Zemana. Život a tím méně politika se neformuje pouze v Praze. Každý nemůže vystudovat střední či vysokou školu. Pokud by se tak stalo, nikdo by Laudátovi třeba neupekl chleba, takový obor na žádné vysoké škole není.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama