Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.02.2018 13:17:56

Šetření na nepravém místě

Šetření na nepravém místě

Kde nic není ani čert nebere. Někdy je možné na základě pečlivého zvážení nastavit tok financí tak, aby plnily účel, prospěšný nám všem.

Ze státního rozpočtu jsou však hrazeny různé projekty, se kterými se neztotožňujeme. Ve svém volebním programu KSČM nesouhlasí s podporou zahraničních vojenských misí, vyjma humanitárních se souhlasem OSN. Je třeba pečlivě zvažovat podporu různých nadací a neziskových organizací, jejichž činnost je mnohdy stěží doložitelná a o prospěšnosti lze pochybovat.

Přichází stále větší množství dotazů, jak to bude s finanční podporou sportu ve vztahu k dětem a k mládeži. Situace se pro malé sportovní kluby neustále zhoršuje a hrozí jejich zánik.

Vláda v demisi tento problém evidentně nevidí jako stěžejní a v nejbližší době jej zřejmě nehodlá řešit. Zprávy lékařů o dětské obezitě jsou alarmující. Vysedávání u počítače a sledování televize neprospívá dětskému organismu. Mám obavu, že než-li se úředníci na příslušném ministerstvu „probudí“, budou sportovní kluby nuceny svou činnost ukončit. Sport dětem evidentně prospívá, a proto nedopusťme jeho zničení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama