Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.05.2018 11:33:49

Zrádný Facebook Reného Fraňka z ODS

Zrádný Facebook Reného Fraňka z ODS

ODS je stranou „tolerantní a moudrou“, nejen modrou. Vládnoucí ODS se v minulých letech o občany a stát postarala tak, že náprava bude trvat dlouhé roky.

Dnes se raději nehlásí k podivným privatizacím a prodejům prosperujících podniků patřících do „rodinného stříbra“. Mnohé z nich zanikly nebo skomírají. Rady do života rozdává předseda ODS Fiala dnes a denně.

Zřejmě po jeho vzoru člen středočeské ODS Franěk zkritizoval i manželku dnes vévody ze Sussexu prince Harryho. Označil ji na svém Facebooku za cikánku. Řeknete si co je mu po tom? Jenže ODS má přece názor na vše.

Nerozlišuje však, zdali právě prezentuje správný postoj. Vůbec ji nezajímalo vyjádření o přežití Benešových dekretů a doporučení jednoho z bavorských představitelů na jejich zrušení. Člen ODS má místo toho starost o nevěstu člena královské rodiny ve Velké Británii.

Němci svého času pod heslem fašismu preferovali blonďaté a modrooké a lidé jim rasově a názorově nevyhovující končili v koncentračních táborech. I dnes pravici vadí nesouhlas KSČM s navyšováním počtu našich vojáků v zahraničních misích bez souhlasu RB OSN. KSČM je a bude zastáncem jednání mezi státy o mírových dohodách, odpůrcem terorismu a agresí bez ohledu na názor pravice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama