Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.10.2016 8:53:41 - -Che-

Dotaz

Hezký den přeji! Děkuji za odpověd . . zeptám se dále: Zajímá mě Váš názor na následující: Angažma pana ministra Hermana na oslavách 28.10.16. At se na to dívám nezaujatým okem, přijde mně to celé strojené a předem připravené. Myslíte si, že by stálo za to celou záležitost zrekapitulovat a vyvodit z ní závěr? Lidé znají jen útržky a díky "našim" mediím pravděpodobně zmanipulované. Uděláte pro to něco?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.11.2016 12:18:40 - Mgr. Ivo Pojezný
 Zdravím Vás a děkuji za další dotaz. 
Samozřejmě, že 28. říjen byl připraven - jako komedie pro média, která měla za cíl dehonestovat prezidenta zvoleného většinou voličů v demokratických volbách a v podstatě odstartovala kampaň před dalšími prezidentskými volbami. Mrzí mne, že média jaksi zapomněla poukázat na to, že nám o státním svátku káže člověk, který poklonkuje sudetoněmeckému landsmanšaftu. Toto sdružení se nikdy nesmířilo s výsledky války a stále hledá kličku, jak v ČR získat majetek. Ostatně sudetští Němci se nikdy nesmířili se vznikem republiky v roce 1918. A právě při výročí vzniku republiky je hlavním kazatelem pravdy a důstojnosti tohoto svátku Herman. Absurdnost. Navíc člověk se schizofrenními názory, pokud na jedné straně podporuje zmiňovaný landsmanšaft a na straně druhé by vyznamenal svého strýce, který proti nim bojoval. 
KSČM pro celou tuto šaškárnu vyvodila jediný závěr - vyzvala ministra Hermana k odchodu. 
S pozdravem I. Pojezný