Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.11.2018 14:00:31 - Jan Viktor

Opravdu věříte Babišovi vše, co říká?

Myslíte, že Babišův syn lže? A jak to, že nebyl policií ještě řádně vyslechnut? A co ten lékařský posudek od Babišovi kandidátky? To vám přijde normální? A to, že jsou jeho děti nemocné a on je stejně namočí do svých praktik? Víte já si narovinu spíš myslím, že vy se bojíte jen o svá korýtka, kterých se vám nyní dostává jako nikdy v hostorii ČR. Preference vám dál klesají a další volby nemusíte přežít. Nemáte tak politicky co ztratit, ale tady jde i o charakter. Moje poslední otázka, podpořili byste i novou vládu, kde nahradí ČSSD SPD jak chcete Okamura? A řeší to podle vás něco?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.11.2018 12:21:27 - Mgr. Ivo Pojezný
 Dobrý den, pane Viktore,nemám žádné zkušenosti s vyšetřováním takovýchto případů. Myslet si o tom můžu cokoliv, stejně jako každý občan České republiky, ale závěr z toho udělat nemůžu, jelikož to, co se dozvíme z médií, nejsou vždy veškeré informace. Kdybych byl nějak blíže obeznámen, rád bych Vám na všechny tyto otázky odpověděl. Ctím presumpci neviny a raději si počkám na oficiální stanovisko vyšetřovacího orgánu.
Nová vláda s podporou SPD není na pořadu dne a budu se řídit usnesením ÚV KSČM.Hezký den.