Mgr. Jan Jirků, MBA

  • KDU-ČSL
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.11.2013 14:24:02

Je rozhovor s Milošem Zemanem z dnešního Práva autentický?

Je rozhovor s Milošem Zemanem z dnešního Práva autentický?

Nemůžu si pomoci, ale nějak se mi nechce věřit, že autorem odpovědí v dnešním Právu je Miloš Zeman osobně. Tvorba vět, obraty, odkazy,… Divné, vážně divné. Přinejmenším prošly odpovědi zásadní korekcí.

Miloš Zeman měl přirozeně dost času vyrovnat se s poslední ostudou. Ne dost na tom, že strana, kterou vedl do voleb totálně propadla, ale ještě si jeho protégé v řadách sociální demokracie střihli z ostudy na kabát. Boří se hrad z písku. To by napovídalo možnosti sebereflexe. Ale to by se nesmělo jednat o Miloše Zemana.

Slyšeli jsme někdy Miloše Zemana, že něco bude dělat „po vzoru Václava Havla“? A už nikdo nemůže věřit pravdivosti tvrzení z úst Miloše Zemana, že: „budu to samozřejmě respektovat, protože každý prezident musí respektovat výsledky svobodných voleb“, protože proti tomu hovoří předchozí Zemanovy činy. Uznávám, toto nemusí být podvrh, může to být klasická Zemanovská lež.

Škoda, že se přihodila šťastná, tedy nešťastná situace s prezidentovým zraněním, a my se nemohli dozvědět bezprostřední reakci Miloše Zemana v přímém přenosu. Nerevidovanou a neupravenou.

A jedna literární poznámka na konec. Vtipy a anekdoty neumí vyprávět každý. Bohužel přeříkávání židovských anekdot Miloši Zemanovi popularitu Karla Gotta nepřinese. Chce-li někdo slyšet, jak se vypráví takové anekdoty, může poslouchat pravidelný pořad Karla Gotta na ČR2 v sobotu ráno od 9 hodin.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama