Mgr. Jan Zapletal, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Uherské Hradiště
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,06. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2015 11:49:21

Premiéra Sobotku asi šlehne

Premiéra Sobotku asi šlehne

Mladá nadějná politička socdem párty a zároveň náměstkyně ministra zdravotnictví Lenka Teska Arnoštová udělala v minulosti pěknou levárnu, která je nyní předmětem trestního oznámení.

Za 1,5 mil. koupila v roce 2006 v pražské Michli pozemek, který má dnes podle cenové mapy odhadem hodnotu 9,7 miliónu korun. Její otec, známý uherskohradišťský právník Jan Arnošt, vše smluvně připravil. Čert vem to, že za 9 let vzrostla hodnota pozemků šestinásobně, spíš je na místě otázka pro socialistku jako vyšitá: Jaký musí mít člověk žaludek, aby obral důvěřivou restituentku s Alzheimerem?!

Jistě, vše je mnohem složitější a určitě má Lenka Teska Arnoštová pravdu v tom, že je vytažení tohoto případu na povrch po sjezdu ČSSD zcela účelové. Jenomže, doteď jste byla, paní Lenko Teska Arnoštová, Mrs. Nobody a nikoho jste nezajímala!!

Bohuslav Sobotka si mohl vychutnávat vítězství na sjezdu ČSSD pouhý jeden den. Pak mu patrně zhořklo v ústech. Jistě ho osobně ranilo, jak mu paní Arnoštová zamlčela trestní oznámení na její osobu. Nepochybuji, že by ji za této nastalé situace na místopředsedkyni ČSSD nikdy nenominoval.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama