Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2019 9:09:00

Chystaný zákaz olova ve střelivu je absurdní

Chystaný zákaz olova ve střelivu je absurdní

Předsedkyně výboru pro obranu za ODS Jana Černochová odmítá připravovaný zákaz olova ve střelivu a rybářském olůvku. Chce proto od vlády záruky, že celou situaci nepodcení jako v případě zbraňové směrnice a zabrání schvalování dalších nesmyslů.

„ODS považuje připravovaný zákaz olova ve střelivu a rybářském olůvku i mimo mokřady za další z řady absurdních restrikcí ze strany Evropské komise. Nerada bych se dočkala obdobné situace jako v případě procesu schvalování tzv. zákazové směrnice o zbraních, která byla přijata především kvůli nečinnosti vlády vyjednat pro Českou republiku přinejmenším výjimku z její regulace. Už nechceme přihlížet neschopnosti vyjednat takové podmínky, na jejichž základě budou trestáni zákona dbalí držitelé zbraní, sportovci, rybáři, lovci a další. Chceme od členů vlády slyšet jasný závazek, že se postaví za práva našich občanů a nebudou schvalovány nesmysly,“ uvedla předsedkyně výboru pro obranu za ODS Jana Černochová.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama