Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2021 18:08:00

Izrael je náš spojenec, musíme ho podporovat

Izrael je náš spojenec, musíme ho podporovat

Občanští demokraté dnes na své hlavní kanceláři vyvěsili izraelskou vlajku, aby dali najevo, že jediný demokratický stát na Blízkém východě má jejich podporu. Podporu Izraele v těchto dnech považuje ODS za naprosto zásadní.

„Se Státem Izrael nás pojí velké pouto a přátelství, a proto nesmíme mlčet, když potřebuje v těžkých chvílích naši podporu. V minulých dnech jsem iniciovala prohlášení Meziparlamentní skupiny přátel ČR – Izrael. Dnes jsme na hlavní kanceláři ODS vyvěsili na znamení podpory izraelskou vlajku. Dalším logickým krokem by mělo být to, aby se k celé situaci vyjádřilo také plénum Sněmovny. Chci o tom začít jednat s představiteli dalších poslaneckých klubů. Zlo je třeba pojmenovat a nelze před ním ustupovat. Věřím, že najdeme pro jednání i usnesení širokou podporu,“ říká předsedkyně sněmovního výboru pro obranu Jana Černochová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama