Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.08.2022 16:56:00

Hokej a Karlovy Vary k sobě prostě patří

Hokej a Karlovy Vary k sobě prostě patří

Reakce na emoce, které vyvoala zpráva o možném vstupu města Karlovy Vary do hokejové Energie

 Zprávy o možném vstupu města Karlovy Vary do hokejové Energie hýbou celým lázeňským městem. Ačkoliv jednání stále probíhají a v podstatě se stále z pohledu města nic neděje, objevují se různé dezinformace, polopravdy a katastrofické scénáře, které mají jediný cíl a tím je poškodit paní primátorku Andreu Pfeffer Ferklovou.

Měla jsem možnost s ní celou problematiku detailně prodiskutovat a mohu s klidným svědomím říci, že její kroky směrem k záchraně karlovarského hokeje plně podporuji. Musí být transparentní, jasné a hlavně zejména vzhledem k mladým sportovcům pochopitelné a smysluplné.

Smutné je, že ti, kdo se jednání neúčastní, nemají téměř žádné informace a hokej na ně působí jako červený hadr na býka, již mají jasno o tom, jaký se to zase ve městě připravuje tunel. A tady je třeba říci jasné a hlasité NE! Žádný tunel, žádný podvod, žádný nekalý úmysl se nekoná a konat nebude. Jde jen a jen o snahu pomoci nejsledovanějšímu a nejprestižnějšímu sportu v Karlových Varech, který vychovává stovky mladých sportovců a ještě dělá reklamu městu a regionu.

Chci proto požádat všechny kritiky, šiřitele neověřených zpráv, výmyslů a lží, aby ještě pár dní vydrželi a počkali na oficiální tiskovou konferenci a oficiální informace. Vím totiž, že jakmile bude celý nově vznikající projekt představen veřejnosti a důkladně vysvětlen, mnozí škarohlídi pochopí, že paní primátorka Andrea Pfeffer Ferklová jedná ve prospěch města, mladých sportovců a všech sportovních fanoušků.

A mohu vám všem s klidným svědomím napsat, že primátorka Karlových Varů má moji plnou důvěru i podporu a moc jí držím palce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama