Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.04.2023 18:09:00

Takovou aroganci státní moci jsem ještě nezažila

Takovou aroganci státní moci jsem ještě nezažila

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rušení poboček České pošty

 Pane ministře Rakušane, zveřejněte, prosím, obratem analýzu, podle které jste rozhodli uzavřít pobočky České pošty. Tedy, jestli nějaká opravdu existuje?! Starostové ji nedostali, nechápou, na základě čeho jste postupovali. Celé to působí neuvěřitelně nevěrohodně a netransparentně.

Píšu to na Facebook, ale řekla jsem to i ve sněmovně, kde jsem k tématu pošty chtěla zařadit speciální bod. Neuspěla jsem. Pětikoalici už debata na tohle téma evidentně obtěžuje. Vypadá to, že vláda těch 300 poboček prostě nekompromisně zruší a veřejnost ani starostové se nedozví žádné vysvětlení. Stejně jako jim nikdo neřekne, proč chce Česká pošta ještě v těchto chvílích utrácet 40 milionů korun za průzkum o spokojenosti zákazníků?!

Jak říkala starostka Bíliny: “Takovou aroganci státní moci jsem ještě nikdy nezažila.”

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama