Mgr. Jaroslav Bžoch

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.08.2021 15:10:00

Bartoš tvrdí, že Ústecko je zaostalý, chudý a zničený kraj. Uráží mě to

Bartoš tvrdí, že Ústecko je zaostalý, chudý a zničený kraj. Uráží mě to

Komentář na facebookovém profilu k Pirátům a jejich předsedovi.

 Tak tu mám opět něco ke kampaním. Podporovatelé Volného bloku mohou nechat jejich CAPS LOCK tentokrát v klidu, protože to bude pouze o Pirátech a hlavně Ivanu Bartošovi, který je volebním lídrem v našem Ústeckém kraji. Ten totiž během několika posledních dní stihnul napsat o našem kraji už tolik hovadin, že to snad ani není možné.

Začnu přirovnáním našeho kraje k „zaostalému Rumunsku“ jak zaznělo z jeho úst. Dělat z členského státu EU něco jako jednotku chudoby a zaostalosti není zrovna diplomatické a dokážu si představit, jak by na jednání Evropské rady s takovýmto premiérem ,jako by byl Bartoš, všichni nadšeně jednali a snažili se na něčem dohodnout. Už vidím premiéra Rumunska jak si na jednání říká:

„Jé, hele, Bartoš. Ten z Čech. No to bude parádní jednání, potom co nás na sociálních sítích uráží. No už se těším.“

Ale co mě štve ještě víc, je to, že z našeho kraje dělá Bartoš nějaký zaostalý, chudý a zničený kraj. Doslova mě to uráží od člověka, který žije v Praze a místa v naší oblasti zná možná z vyprávění…

Ano, máme své problémy a jsme strukturálně postižený region, ale poslední roky se zde situace výrazně zlepšila. A svůj díl na tom má i vláda, která se nejen našemu kraji věnuje. Ale hlavně je to o lidech, kteří tu žijí. Piráti nám tu nepomáhají.

Problémem je rozhodně zneužívání sociálních dávek a vyloučené lokality. Zde ale opět piráti nepomáhají, protože veškerou legislativu, kterou se snažíme ve sněmovně prosadit, a která nám pomůže právě s tímto palčivým problém, tak Piráti jen a jen blokují.

Je toho samozřejmě mnohem víc, ale to by bylo čtení na další hodinu… No každopádně si myslím, že by nám v našem kraji Piráti pomohli nejvíc tak, že nebudou pomáhat s ničím. To by bylo asi nejlepší.

Přeji všem krásný víkend. Třeba na Miladě, nebo jezeře Most.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama