ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2015 8:55:50

„Jeden barevný do každé rodiny!“ Nový reklamní slogan EU na kvóty pro uprchlíky?

„Jeden barevný do každé rodiny!“ Nový reklamní slogan EU na kvóty pro uprchlíky?

Problém uprchlíků je důsledkem zahraniční politiky EU a USA

 Evropská unie se dlouhodobě ukazuje jako naprosto nesmyslná instituce. Skoro bych řekl, že se na ni naprosto hodí cimrmanovské přirovnání, že je jako „sopka, která svou činností zasypala sama sebe“. Naposledy se této charakteristice přiblížila stanovením kvót pro uprchlíky pro jednotlivé členské státy. Když pominu, že toto rozhodnutí, bude-li prosazeno, znamená konec Evropské unie, protože doufám začne hromadné vystupování jednotlivých států (no, konec EU, to by zase tak velká škoda nebyla) v konečném důsledku to znamená i konec evropské kultury a civilizace.

Z demografie známe základní poučku. Čím nižší úroveň populace, tím vyšší má porodnost. Není náhodou, že Evropa se mnoho let potýká s poklesem porodnosti a naopak rozvojové země s tím nemají problém. Totéž platí i pro určitá etnika. V praxi to znamená, že společnost chtě nechtě ztrácí svoji kvalitu, protože se prostě rodí víc dětí těm primitivnějším… A EU tento trend chce ještě zvýraznit aktivním přísunem lidí do Evropy, kteří v porodnosti Evropu několikanásobně překonávají. To bude znamenat, že v nedaleké době zmizí ze světa Evropská civilizace, jak ji známe.

Zavedením kvót dávají také signál pro ostatní potenciální uprchlíky. Přijďte k nám i vy další, protože vás všechny s otevřenou náručí přijmeme, dostanete bydlení, sociální dávky a pokud budete chtít, můžete i pracovat. Ale do toho vás určitě nutit nebudeme, protože máme dost vlastních „ovcí“, pardon občanů, kteří na vaše dávky vydělají a rádi odevzdají na daních většinu svého příjmu.

Kvóty pro uprchlíky mají i další rovinu. Jejich drancování a agresivita na jihu Evropy překračuje všechny meze. Obsazení domů a majetků usedlíků hovoří za vše. Místo trestu a okamžitého poslání zpět mají uprchlíci vidinu, že se na základě kvót dostanou do vysněných civilizovaných zemí. Vyděračství uprchlíků je nehorázné, např. vyhrožování skokem z okna neoprávněně obsazeného bytu a zabraní cizího majetku, pokud je tam policie nenechá. A nejen občané, kteří si z daní platí stát a jiné instituce, jako policii, jsou bezmocní. Navíc je to učebnicový návod pro některé nepřizpůsobivé, aby tentýž trik použili i u nás. Proč problémy s uprchlíky nemá Austrálie? Protože je okamžitě posadí na loď na Papuu Novou Guineu a tam se ekonomickým uprchlíkům moc nechce. Benevolence EU tak sama způsobuje problém. Osobně bych uprchlíky klidně nechal skákat z okna, brzy by je to přešlo…

Na závěr si ještě neodpustím kritiku politiky EU a USA v Africe a Asii. Z důvodu lobbistických snah a touze po ropných zdrojích naprosto destabilizovaly politické systémy mnoha afrických a asijských zemí. Namátkou to byly Egypt, Libye, Irák, Jemen, Sýrie a další. Vojenskými akcemi a zákeřným politickým vměšováním v nich destabilizovali situaci. Iluzorní záminkou pak byla snaha o implantování demokracie do zemí, kde demokracie nikdy neexistovala a existovat nebude. Hlavně, že bude ropa a v zemích proamericky orientování „nohsledi“. Ovšem ti neměli a nemají takovou sílu jako přirozeně vzešlí diktátoři, kteří v uvedených zemích dokázali udržet pořádek. Situací s uprchlíky tak Evropa a především USA (byť se jich to zatím až tak výrazně nedotýká) sklízejí plody své arogantní a naprosto nesmyslné zahraniční politiky. Ať si tak uprchlíky rozdělí USA, Anglie a Francie jako bonus za svoji politiku. U nás uprchlíky nechceme!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama