ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.12.2012 13:38:02

Bárta je usvědčený korupčník a zločinec

Bárta je usvědčený korupčník a zločinec

Odvolací soud mi dal za pravdu. Doufám, že Bárta bude souzen i za další zločiny

 Dnes jsem si přečetl rozhovor s Vítem Bártou (VV), který připravila redaktorka Radka Zemanová – Kopecká. Rozhovor, který je plný lží a pomluv bez toho, aby redaktorka zasáhla, či případně chtěla znát názor i druhé strany. Bohužel, novinařinu dnes dělá kdejaký pitomec, který nerozumí vůbec ničemu. Všichni blázniví Taberyové z Respektu, či Němečkové z Lidovek dělají ostudu poctivé novinařině. Takže v rámci novinářské serióznosti udělám rozhovor za redaktorku Zemanovou sám.

Stávající politická scéna je v pohybu, co říkáte na současné dění?
Mé informace jsou naprosto stabilní. Karolína Peake a její spolek vydírají vládu. Snaží se využít současné situace k nátlaku na premiéra.  Peake si osvojila vyděračské metody Víta Bárty. Není také bez zajímavosti, že sám Bárta se snaží do současné koalice vrátit a dělá pro to vše. Nicméně věřím, že všichni soudní lidé vědí, že Bárta je podrazák a vyděrač a tudíž s ním nikdo nechce nic mít.

Myslíte si, že za sebou žádnou sílu nemá?
Jeho jedenáct lidí, sdružených v sektě Věci veřejné nemá možnost cokoliv ovlivňovat a věřím, že po příštích volbách se ocitnou na smetišti české politické scény stejně jako komunisté z padesátých let. Bárta je usvědčený úplatkář a jeho další působení je polibkem smrti toho, ke komu se přidá. Mělo by to být varování jak pro Tomia Okamuru, tak pro Holešovickou výzvu, že se zločinci by se neměli spojovat. Zvlášť když Bártu podporují už jenom jeho kmotři z Prahy.

Vás soud očistil, budete podávat žaloby?
Jsem velmi rád, že mi odvolací soud dal za pravdu v tom, že jsem se nedopustil žádného trestného činu. Smutné je, že policie a následně ani soud nevzali v potaz důkazy o Bártově korupčním chování a nechtěli ho prokázat. Ale není divu, když policisté v té době byli vedeni Bártovým spolustraníkem Radkem Johnem na pozici ministra vnitra. Až nyní se například rozkrývají falešní sponzoři VV, o kterých jsem mluvil už před rokem. Není bez zajímavosti, že už tři významní sponzoři „veverek“ čelí trestnímu stíhání. O mé nevině musí nyní rozhodnout soud první instance, poté budu zvažovat případná další trestní oznámení.

Děkuji za rozhovor

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama