Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.09.2017 3:59:00

Bude násilí na ženách náš denní chleba?

Bude násilí na ženách náš denní chleba?

Tak podle funkcionářů EU si máme zvykat na teror. A co naše ženy, dcery a babičky, ty si také mají zvykat na násilí a brutalitu imigrantů?

 Od silvestra 2016, kdy se už nepodařilo propagandistické mašinerii ututlat neslýchanou vlnu sexuálního násilí vůči ženám, se postupně daří poodkrývat roušku mlčení nad touto zločinností. Bezpečnostní orgány, svázané politickými a politicko korektními nesmysly národních vlád a především direktiv Evropské komise, jen bezmocně přihlíží. Zato když Němci vytáhli protestovat proti násilí, policie vytáhla vodní děla. Zvláštní, hm.

Nyní, po vlně krvavých útoků (stále ještě)politicko korektní media opět mlčí o útocích na ženy, které se dějí zejména v místech s vyšší koncentrací imigrantů. To ale neznamená, že se nic takového neděje. Nejkřiklavější případ z poslední doby, útok na polskou turistku, kterou po hromadném znásilnění chtěli pachatelé utopit je jen špičkou ledovce, protože informace o podobných útocích se (váhavě) objevují stále častěji. Jsou napadány, děti (chapci i dívky), dospělé ženy, ale i starší dámy až babičky. Násilníci se neštítí opravdu ničeho.

Kupodivu, nic se neděje! Stejně jako k teroristickým útokům a vraždění Evropanů mlčí masmedia, integrační a vítačské neziskovky a jejich šéfové, tak stejně mlčí jako zařezané všechny feministické spolky. Jeden se nemůže zbavit vtíravé otázky? Kde jenom trčí?

To, že mlčí naše vláda, dokonce s ministrem pro lidská práva nejspíš nikoho nepřekvapí, tento spolek neměl jediný vlastní názor od doby, kdy se dostali k moci, snad jen co se týkalo A.Babiše ( jako ve starém Římu Cato Censor:...a proto pravím, Babiš musí být zničen...). 

Ale co my ,občané, jejichž nejbližších se toto násilí může velice brzy týkat? Nás se zase nikdo neptá, co si myslíme o vládě, neschopné zajistit alespoň elementární bezpečnost pro své občany.Co s vládou, která, snad zaslepená perspektivou obrovských platů eurokomisařů a dalších europapalášů, už ztratila poslední stud vůči občanům, kteří ji tak naivně zvolili a které tak brutálně zradila.

Nezapomínejme, že ŽÁDNÁ z partají koalice či opozice neměla ve svém programu, že zaplaví republiku nekontrolovatelným přílivem neidentifikovatelných a nepřizpůsobivých "nadlidí" z kultury 7.století nl. Nesmíme to zapomenout. Nesmíme zapomenout ani na tlak Evropské komise, která napřed pozvala a přivezla statitisíce potenciálních zločinců do Evropy a nyní je pod až blouznivými sankcemi vnucuje celé Evropě.

Takže když to shrnu, vychází mi tyto odpovědi:

Terorismus? Děkuji nechci

Násilí na ženách? Děkuji nechci

Islám v Evropě? Děkuji nechci

Evropská Unie? Děkuji, už mám dost, už opravdu nechci

Je jasné, že budoucnost tohoto národa leží mimo Evropskou Unii, mimo Schengen. Budoucnost Čechů, mají-li vůbec přežít, leží zde, ve střední Evropě a jen tehdy, když vezmou včas vládu svých věcí do vlastních rukou!



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama