Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.07.2016 21:45:17

Co dál s tureckou smlouvou o migr

Co dál s tureckou smlouvou o migr

Události v Turecku ukázaly jednoznačně, jak vzdálené jsou turecké reálie evropské demokracii.

 

Namísto demokratické, sekulární společnosti, jak je celé Evropě bezostyšně nalháváno Merkelovou a celým aparátem Evropské komise a podřízenými masmedii, vidíme středověký krutý chalifát, kde opozice je lynčována na ulicích, soudci jsou hromadně propouštěni po tisících a reptající generalita odstavena či pozavírána. Takže kde je turecká důvěryhodnost a spolehlivost v ochraně Evropy proti migrantům? Já bych věděl........... Kde jsou evropští ochránci lidských práv? Kolik NGO pracuje v Turecku? Kde jsou naši stateční exponenti ukrajinského majdanu? Ví to někdo?

Co bude teď se slavnou smlouvou EU o miliardách eur Turecku a bezvízovém importu Turků (resp.osob s tureckými pasy) do Evropy? Ponese vedení Evropské komise politickou zodpovědnost za tuto neskutečně diletantskou blamáž a (už aby to bylo) konečně odstoupí?

Ponese snad vláda ČR, která tuto sebevražednou až zločinnou smlouvu podporovala, také svůj díl zodpovědnosti a odstoupí?

Těžko!

Kde by jinde sehnali takovou práci, ve které nezáleží na tom, co zničí, co zkazí a co neudělají? Za takové peníze!

Vážení spoluobčané, jsme odsouzeni trpět ještě dva roky za to, koho jsme si nechali vnutit, komu stačilo pár desítek tisíc hlasů k tomu, aby se dostal do parlamentního , senátního nebo dokonce vládního bufetu. Trpíme za všechny, kteří o volbách nezvedli zadek a nešli volit. Trpíme za ty joudy, co se nechali oblbnout antikampaní a nešli volit. Ono totiž čím méně voličů, tím jistější korýtko pro“tradiční“ partaje.

Můj dotaz zní: Chcete takový stav opravdu i nadále? Za necelé 3 měsíce jsou volby. Zase zůstanete na zahrádce?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama