Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.11.2020 9:28:40

Kolaps evropské migrační politiky

Kolaps evropské migrační politiky

Jsou Češi xenofobové? Rozhodně ne!

 

V naší zemi žijí  imigranti z řecké občanské války v roce 1948 -  perfektně integrovaní. Máme zde imigranty z balkánských válek, vše v pořádku.
Máme u nás též  desítky tisíc imigrantů z Vietnamu a Číny, kteří si hledí svého, mluví česky, jejich děti chodí do českých škol a dokonce i v rodinách používají češtinu.

Umírání západu

Když se ale podíváme na západ od našich hranic, co vidíme? Tři generace tureckých gastarbeiterů, kteří dosud často neumí německy. Vidíme islámské menšiny, které si vytrucovaly arabské školky a školy, kde se vyučuje arabsky totální a nepřátelský islám bez dozoru místních úřadů.

Vidíme bezmoc francouzských úřadů proti tlaku severoafrických imigrantů, kteří zneužili všech svobod demokracie, aby násilím islamizovali Francii. Vidíme tam i hořící a znesvěcené katedrály, zavražděné a šikanované kněze. Vidíme, že v rockovém klubu Bataclan útočili nejenom imigranti, ale i místní radikalizovaní muslimové.

Vidíme, že v Británii od začátku století útočili teroristé, většinou ze třetí generace pákistánských imigrantů. Vidíme, že ve Vídni útočil terorista, který se v Rakousku narodil.

Mám tedy několik otázek:

Jakou roli v radikalizaci muslimů hraje to, že respektováním a ustupováním jejich kulturních požadavků (arabské školky, školy, madrasy, mešity, respektování dětských nevěst, mnohoženství atd. jak vidíme např. v Německu) jim umožňujeme vytváření paralelních společenství, kde k radikalizaci nově narozených muslimů, vychovaných se všemi benefity západní společnosti,
už moc nechybí?

Proč tato radikalizace neprobíhá v jiných společenstvích z jiných kultur (Vietnam, Čína)?

Pro mne závěr je jasný. Evropa udělala tragickou chybu v tom, že ustupovala agresivní ideologii islámu. Že zneužitím vymožeností demokracie umožnila vznik paralelního světa muslimů přímo ve svém srdci. Dá se to ale napravit? Zatím ano!

Je na čase se probudit a začít bránit to, co z Evropy zbylo! Je nezbytné zásadně změnit přístup k imigraci z islámských zemí a zejména k integraci imigrantů.

Jak dál u nás v ČR?

Opustit lunatické představy šílenců ve vedení EU o možné integraci nepřátelských ideologií do západní kultury a uvědomit si, že tato integrace možná není. Není možné, aby si invazivní kultury zneužitím demokratických hodnot vybudovaly svoji vlastní ideologickou i taktickou základnu formou islámských kulturních center, madras, islámských spolků a nakonec i muslimských čtvrtí (no-go zón). Aby budovaly základny, které slouží jako centra pro budoucí indoktrinaci
a radikalizaci mladých mužů, narozených na západě. Ty jsou mimochodem hlavní podmínkou pro útoky teroristů.

Nepřipustit vznik uzavřených muslimských komunit. Tvrdě trestat dětské sňatky.

Trestat mnohoženství. Nepřipustit uplatňování islámského práva šaría na našem území. Nepřipustit vznik arabskojazyčných školek a škol. Naopak trvat na tom, že děti imigrantů musí podléhat českým zákonům (nikoliv těm šílenostem EU).

Potřebujeme úplně nový přístup ne k migraci, ale k dosud zcestné ideologii a praxi tzv. integrace přistěhovalců! Nepouštět do Evropy nikoho, koho zde doopravdy nechceme! Vyhnat všechny, kteří nás přichází ovládnout anebo vysát!

Pokud to neuděláme, budou naše děti ve velikém maléru!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama