Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.07.2016 13:48:59

Umirnění muslimové v Evropě?

Umirnění muslimové v Evropě?

Kdybyste je hledali, najdete je hned vedle kulatých trojúhelníků a suché vody. Nic takového totiž není. Přestaňme naslouchat placeným manipulátorům a podívejme se na realitu věci.

 

V islámu totiž není nic takového, jako radikální nebo umírněný muslim. Islám je jenom jeden, jako byl jeden prorok Mohamed. Podle výkladů koránu, nejlepším muslimem byl prorok Mohamed a nejlepší dobou pro islám byla doba, kdy chodil po zemi (přelom 56-7.st.nl). Každý muslim se proto snaží proroka následovat, tedy žít jako on, podle jeho způsobů. Ti, kteří tak nečiní, nejsou tedy umírnění muslimové, ale pouze špatní muslimové. Ti kteří se snaží proroka následovat tak těsně , jak to jenom jde, nejsou tedy radikálními muslimy, ale dobrými muslimy. V Koránu je rovněž přikázání o nápravě těch špatných muslimů těmi dobrými, byť i silou. Spoléhat na špatného muslima je pro nevěřící špatná sázka, protože ten může být kdykoliv „napraven“ nebo prozřít a stát se tím opravdovým správným muslimem. Termín umírněného (moderate) muslima musela zřejmě vymyslet nějaká PR agentura pro podporu islámského přesídlování do Evropy, aby otupila odpor místních obyvatel („vždyť to jsou přece přátelští, umírnění muslimové“). Do Evropy se tedy podle této, nám Evropanům nemilosrdně vtloukané teorie, stěhují pouze ti „umírnění“ muslimové. Jenom vznášejí čím dál větší umírněné požadavky a naprosto umírněně se odmítají adaptovat na náš způsob života, něřkuli dokonce se umírněně integrovat do společnosti nevěřících (navíc to mají zakázáno právě prorokem Mohamedem). Když přidáme institut islámského pokrytectví Taqíya, zjistíme, že „umírnění“ muslimové jsou vlastně všichni, dokud jich není dostatek (řekněme nad 3% obyvatel) aby mohli začít klást „radikální“ požadavky. Pak ovšem diskuze s nevěřícími končí.

Nařízení Hidžry (šíření islámu stěhováním) a Džihádu (prosazování islámu) totiž platí už od Mohamada, a protože to za svého života neodvolal, nikdo jiný to odvolat nemůže a tudíž platí dodnes bez přestávky a v plné síle. Od 7.století dosud. To, že tato skutečnost zmizela z učebnic a že se o ní nemluví, muselo stát muslimy spoustu peněz! Vážení nemuslimští spoluobčané, jsme svědky celosvětové nestydaté fabulace a pokrytectví.Je proto nutné si tato fakta připomínat pokaždé, když si pustíme proud lží z čt a je nutné to šířit mezi ty, kteří nevědí ani netuší jak gigantického podvodu jsou obětmi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama