Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.06.2022 9:09:00

Viník byl předhozen davu a jedeme dál!

Viník byl předhozen davu a jedeme dál!

Komentář na facebookovém profilu k aférám hnutí STAN

 Tato vláda nikdy neměla důvěru SPD. Nyní po nekončících aférách koaličního hnutí STAN (neprůhledné financování kampaně z offshorových firem, Farského mandát, který si chtěl odvézt na svůj indoktrinační kurs do USA, pohádkové palmáte advokáta Polčáka až po megaaféru pražské radnice) dělá vše pro to, aby utratila i zbyteček důvěry svých věrných.

Premiér Fiala se tváří, že o ničem nevěděl (a kdo chce ať mu věří), předseda STAN Rakušan to samé a pirátor Hřib jak by smet. Za záchranu koryt tato vláda udělá úplně vše a tak raději obětovali méně významnou figurku Gazdíka doufajíce, že to dav uspokojí a oni Gazdíka umístí na nějaký dobře placený leč méně nápadný flek.

Viník byl předhozen davu a jedeme dál!

Jenže já říkám, že tyto kauzy jsou bezpochyby jen špička ledovce a že má odstoupit celá vláda. Není totiž možné, aby předseda STAN Rakušan a nebo předseda vlády Fiala nevěděli, co se jim děje přímo pod nosem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama