Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2018 22:07:07

Vítači stále v akci, sušenky pro násilníky a piráty

Vítači stále v akci, sušenky pro násilníky a piráty

Migrační invaze pokračuje naplno a při vědomí politické síly organizátorů dokonce arogantně odhodila zábrany a odkryla své záměry!

Jakkoliv jsou vyjádření EU opatrná, nezměnilo se v přístupu a záměrech Evropské komise vůbec nic, jen slova jsou jiná.

Migranti už jasně a veřejně přiznali své cíle dostat se do Evropy jakkoliv, nelegálně, násilně ale za podpory vedení EU především masově.

Shrňme si vývoj poslední doby: Když kapitán chtěl vrátit migranty, vytažené z moře u libyjských břehů do Libye, vyhrožovali mu zabitím a v podstatě unesli loď, která je nakonec do Itálie dovezla. Pachatelé sice byli zatčeni, ale za zmínku stojí, že se v médiích neobjevila zmínka o tom, že by z ostatních „zachráněných“ na obranu kapitána a posádky někdo něco udělal. V Ceutě už došlo k neskrývaně násilnému přechodu hranice za použití improvizovaných zbraní. Výsledkem bylo nejenom, že Španělsko tyto nájezdníky přijalo, ale dokonce šp.vláda rozhodla o odstranění žiletkového drátu z vrcholu hraničního plotu. Nyní, když po vzoru Itálie lodím neziskovek odmítají povolit přistání snad všechny evropské přístavy, přecházejí migranti na taktiku člunů, které přejedou středozemní moře, přistanou kdekoliv na pláži a náklad nájezdníků se vzápětí rozprchne do okolí.

To vše se děje bez toho, že by vedení EU dokázalo rázně a rozhodně zakročit, bez toho, že by Evropskou komisi vůbec napadlo, že jedním z jejích primárních úkolů není zaplavit Evropu násilnými a nepřizpůsobitelnými migranty, ale naopak starat se o bezpečí občanů, kterým vládnou a kteří jim platí jejich luxusní život.

Tato flexibilita vedení EU i rostoucí násilí imigrantů při pronikání do Evropy ukazuje to na několik znepokojivých jevů:

1.      potvrzuje naprosto zřetelně, že se nejedná o žádné zoufalé uprchlíky, ale o válečníky, odhodlané dobýt slabou a levičáctvím prohnilou Evropu

2.      potvrzuje jasnou provázanost vývoje evropské legislativy a zájmů organizací, organizujících nelegální  migraci, protože jinak by již docházelo k razantním protiakcím při obraně hranic.

3.      Potvrzuje organizovanost nelegální migrace, organizátoři totiž mají čerstvé informace, jak reagovat na změny situace a kde jsou slabá místa obrany evropské hranice.

Co dělají migrační neziskovky, aktivisté a všichni ti advokáti v mezičase?   No zasypávají nelegální migranty při jejich násilném pronikání na evropské území sušenkami a zajišťují jim legislativní servis! Kdo to ale kurňa řídí a platí?

Všechny tyto skutečnosti a okolnosti zejména nám, co si ještě pamatují skutečnou historii ČSR nemohou nepřipomínat rok 1938, kdy sudetští Němci svými rostoucími požadavky i násilím na Češích, stejně tak jako tehdejší „spojenci“ Francie a V.Británie,  nutili naši slabou a 5.kolonou prolezlou vládu ustupovat se staženým ohonem. Dějiny se opět opakují, jenže tentokrát už se nejedná o jeden malý stát, ale o celou Evropu.

Přiznejme si konečně, že jsme ve válce! Ve válc, kterou ještě nikdo nebojoval. Ve válce, na kterou nejsme připravení, naše zredukovaná armáda ani nejspíš neví, jak v takové válce bojovat. Ve válce kde nepřítel je všude kolem nás, počínaje nájezdníky, před kterými se nesmíme bránit, protože vedení států i EU je jednoznačně na jejich straně (snad zaslepené vidinou, že je migranti budou volit a jejich luxus za státní peníze zůstane zachován). Ve válce, kde nás, Evropany, naše vlastní vedení bezohledně zradilo a zaprodalo korporacím, které jako parazit hostiteli vysály sílu i vůli se bránit. Zaprodalo nás pomatené Kalergiho myšlence multikulturní Evropy, osídlené hloupým, nahnědlým obyvatelstvem, ochotně pracujícím (otročícím) pro „elity“.

Argumentace koloniální minulostí zde ve stř.Evropě neobstojí. Neměli jsme žádné výhody z kolonií ani z otrocké práce Afričanů a tak NIKOMU NIC NEDLUŽÍME! My nejsme tedy povinni splácet materiální nebo morální dluhy kolonialistů a nenecháme se k tomu ani donutit. Jakkoliv naše vláda, poslušná EU, lavíruje mezi rostoucí nespokojeností obyvatel a cukrem a bičem EU, touha po přežití se zvedá i v ostatních státech. Národní uvědomění i prostý pud sebezáchovy a zachování rodu se zvedá napříč Evropou a chtěl bych věřit, že není daleko doba, kdy levičácké vlády, které mají tento chaos a násilí na svědomí, skončí po zásluze před soudy svých vlastních národů a hlavní pachatelé na zbytek života za mřížemi.

Spojme tedy své politicky a hlavními médii roztříštěné vlastenecké síly ke společnému boji o přežití našich dětí, naší kultury a naší země! Demokracie zde u nás stále ještě nemá všechny zuby vytlučené politickou korektností a levicovým aktivismem (jakkoliv se o to snaží), dává nám stále nástroje, jak se ubránit. Stačí přemýšlet u voleb, koho a proč volit!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama